Onlangs (zie het archief, november 2012) plaatste ik de eerste 18 kunstwerken uit het ‘Liber Amicorum voor Michiel’, dat ik in 2009 ter gelegenheid van mijn afscheid als directeur bij Heden cadeau kreeg. Het bevat ruim zestig kunstwerken van beeldende kunstenaars met wie ik indertijd op een of andere wijze heb samengewerkt. Ze zitten ‘verpakt’ in een zwarte doos, voorzien van een boek (oplage drie) waarin ze staan afgebeeld. Erg zichtbaar zijn ze niet, hoewel ik het merendeel al op facebook zette. Dus ga ik dit jaar alle werken uit de doos  halen. Dit is de tweede aflevering. De volgende komen later nog aan de beurt,  in alfabetische volgorde op naam van de kunstenaar. Klik ze aan en je krijgt er informatie over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *